Maandactie

Gratis MDF plinten bij de aanschaf van een PVC vloer of houten vloer

Houten vloeren heb je in diverse varianten. Van massief tot gelaagde systemen of traditioneel gespijkerde vloeren. Hout wordt vaak gezien als warm, natuurlijk en sfeervol. Naast houten vloeren verkopen wij ook PVC Vloeren. PVC is slijtvast, onderhoudsvriendelijk, geluidsarm, vochtbestendig en verrassend mooi. JS Vloeren heeft echter ook bij deze vloeren al ruim 20 jaar ervaring!

Download de actiecoupon, kom naar de winkel en profiteer van gratis MDF plinten bij aanschaf van uw PVC vloer of houten vloer.

Download Actiecoupon

Ontvang gratis de gehele ondervloer bij aanschaf van een laminaatvloer

Laminaat vloeren zijn niet weg te denken uit ons enorme assortiment. Deze zeer praktische vloer heeft de afgelopen 20 jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De producten zijn in de loop der jaren van gelijmde naar kliksystemen gegaan en werden / worden steeds slijtvaster. Maar de grootste ontwikkeling is toch wel het assortiment.

Download de actiecoupon en ontvang de ondervloer volledig gratis bij aanschaf van uw laminaatvloer!

Download Actiecoupon

Bent u op zoek naar een kast op maat? Profiteer nu van gratis montage

U zou het in eerste instantie misschien niet verwachten bij een vloerenbedrijf maar wij hebben ons de laatste jaren gespecialiseerd in schuifdeur kasten op maat. Het is een mooi verlengstuk van ons assortiment waarbij ook houtbewerking en zorgvuldig werk op maat vereist is. Van een schuifdeur kast tot een inloopkast, alles is mogelijk!

Download de actiecoupon, kom naar de winkel en ontvang de montage volledig gratis bij aanschaf een kast op maat!

Download Actiecoupon

Neem een kijkje in onze showroom

De nieuwste technieken en trends op vloerengebied zijn in onze ruime showroom (500m²) te zien aan de hand van een groot aantal representatieve monsterborden en voorbeeldvloeren. Kom gerust eens langs om meer te weten te komen onder genot van een heerlijk kopje koffie!

Bekijk hier de sfeerimpressie van onze showroom