JS Vloeren

Over JS Vloeren

JS Vloeren is een gerenommeerd bedrijf dat kwaliteit, service en klantvriendelijkheid al ruim 25 jaar hoog in het vaandel heeft staan. Vanuit het ruime pand in IJsselstein werken eigenaren Martin en Wilma Blom samen met een gedreven en enthousiast team van medewerkers. Dit heeft er zelfs toe geleid dat JS Vloeren zich in 2010 “Parketwinkel van het jaar” mocht noemen!

Net als in de mode volgen ook bij vloeren de trends elkaar steeds sneller op. Verouderde vloeren, thermisch behandeld, gebakken, gestoomd, geborsteld, handgeschraapt en ga zo maar door.

De nieuwste technieken en trends op vloerengebied zijn in onze ruime showroom te zien aan de hand van een groot aantal representatieve monsterborden en voorbeeldvloeren.

JS Vloeren is een gerenommeerd bedrijf dat kwaliteit, service en klantvriendelijkheid al sinds 1991 hoog in het vaandel heeft staan. Vanuit het ruime pand in IJsselstein werken eigenaren Martin en Wilma Blom samen met een gedreven en enthousiast team van medewerkers.

JS Vloeren logo 20jaar def


Sfeerimpressie van onze showroom

De nieuwste technieken en trends op vloerengebied zijn in onze ruime showroom (500m²) te zien aan de hand van een groot aantal representatieve monsterborden en voorbeeldvloeren.

Kom gerust eens langs om meer te weten te komen onder genot van een heerlijk kopje koffie!

Sfeerimpressie van onze showroom

CBW erkend logo aug2015Wij zijn een CBW-erkende winkel, waardoor we 3 jaar een extra goede productgarantie bieden, aanbetalingen gegarandeerd zijn en u de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van een onafhankelijke geschilllencommissie. Wij gaan er van uit dat dit zeker niet nodig is maar geeft u wel een stuk zekerheid.

Tevens werken we met onze eigen vloerenleggers en hebben we als bedrijf ruim 25 jaar ervaring.

Multiplank ,Parket, Vloerdelen, PVC en Laminaat vloeren zijn onze specialiteit.

Net als in de mode volgen ook bij vloeren de trends elkaar steeds sneller op. Verouderde vloeren, thermisch behandeld, gebakken, gestoomd, geborsteld, handgeschraapt,fijnbezaagd,gekleurd en ga zo maar door.

De nieuwste technieken en trends op vloerengebied zijn in onze grote showroom van ruim 500 m2 te zien aan de hand van een groot aantal representatieve monsterborden en voorbeeldvloeren.

We blijven up to date door regelmatig onze showroom vloeren en presentaties aan te passen en/of te vernieuwen.

Natuurlijk is het van belang dat de vloeren mooi geplaatst worden, dat doen onze eigen leggers graag voor u.

Sfeerimpressie van onze showroom